CIJENA TRETMANA


NOVO! mogućnost plaćanja karticama visa, maestro, master, diners (diners i na rate)

Potreban je samo jedan jedini tretman, s kojim se precizno otklanja rotacija, iskošenje atlasa. Ova metoda je prirodna, nemedicinska i bezopasna. Ona je prije svega temeljna preventivna mjera. Stoga je potrebno da se ova metoda što ranije primijeni na djeci kako bi zdravo i optimalno rasla i razvijala se u zdravom duhu i tijelu.

Cijena tretmana: 180 €
(Cijena je izražena sa uračunatim PDV-om)

Tretman uključuje namještanje atlasa i vježbe. Tretman traje oko 45 minuta. Svaka dodatna posjeta plaća se 40 €. Preporučuje se doći na dodatnu masažu, provjeru stanja atlasa i eventualno vježbe poslije kraćeg vremena nakon tretmana - po dogovoru.

Masaža i kontrola je 7 dana nakon tretmana i naplaćuju se 40 €.

Pregled stanja atlasa - 26,54 €

AtlasPROfilax® ne zamjenjuje pregled i savjet liječnika!

Nakon tretmana

Kasnije je preporučljivo davati podršku i njegu tijelu pomoću redovite masaže, bilo ručne ili s aparatima, naročito u predjelu zatiljka i leđa, kao i podvodne masaže, pomoću različitih kupki, sauna itd. Ljudski organizam počinje sve bolje funkcionirati, tako da će svi tretmani i terapije, usljed korigiranog položaja atlasa imati daleko veći efekt.

Naravno da se tjelesne stanice i organi ne mogu regenerirati preko noći. Nakon otklanjanja rotacije atlasa zahvaljujući AtlasPROfilax – Metodi doći će do individualnih reakcija ovisno o tjelesno - psihičkom stanju pojedinca.

Iako će se kod mnogih ljudi zdravlje uskoro uspostaviti, drugi moraju imati više strpljenja, pogotovo ako organizam do sada nije radio svojim punim kapacitetom.

Dodatno
Dodatno nudimo (ujedno je i preporučljivo nakon kratkog vremena):
- namještanje kralježnice i masaža Thumper masažerima - cijena 26,54 €
- terapija magnetskom rezonancom Vita-life MRS - cijena 13,27

AtlasPROfilax® je jedna prirodna, nemedicinska i djelotvorna metoda za sprječavanje nastanka novih oboljenja i pokretanje samoiscjeljenje postojećih.

(Tečaj eura fiksni 7,53450)